ORDU / FATSA - İslamdağ İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929'da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 1979'da, yine ilk olarak altı ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşıdığımız bu millî bayramımıza, ortalama olarak her yıl kırkın üzerinde ülkeden gelen ve Türk çocuklarının misafiri olan yabancı ülke çocukları da katılmaktadır. Dünya'da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye'dir.

Nis

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU ORDUDA DÜZENLENEN ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA YERİNİ ALDI. İLK 3 DE BU SEFER YER ALAMASADA İKİ KULVARDA 4. OLMUŞTUR.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 1. OLAN YUNUS EMRE MİKEL'E ÖDÜLÜNÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ TÜLAY ÇELİK VERDİ.

İSLAMDAĞ 'SOYKIRIMA' DUR DEDİ

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ZEKA OYUNLARI  TURNUVASINA KATILAN İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ YARIŞMAYA DAMGA VURDU.5 BRANSTA YAPILAN YARIŞMALARIN 3'ÜNDE DERECEYE GİREN İSLAMDAĞ İHO 2 BRAŞTA İSE 1. OLARAK  İLDE FATSAYI TEMSİL ETME HAKKI KAZANMIŞTIR.

Mrt

Oku-yorum projesi kapsamında okulumuzda oluşturulan okuma takımı ile Mart ayında "İçimdeki Müzik" kitabı okundu.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ANAHTAR KELİMELER İLE HİKAYE ANLATMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.ÖĞRENCİLERİMİZ  EĞLENEREK DİLİMİZİN İNCELİKLERİNİ,GÜZELLİKLERİNİ ÖZÜMSEDİLER

Ara

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU PERŞEMBE İLÇESİNDE DÜZENLENEN YÜZÜNE KURAN OKUMA-HAFIZLIK VE EZAN OKUMA YARIŞMALARINDA 3 BRANŞTA 2 İL DERECESİ ELDE EDEREK GEÇMİŞ YILLARDAKİ BAŞARISINI DEVAM ETTİRMİŞTİR.İL FİNALİNDE 2 ÖDÜL ALMAYI HAK KAZANDI , TOKATTA YAPILCAK OLAN BÖLGE FİNALLERİNDE ORDU İLİNİ TEMSİL EDECEK OLAN OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİSİ YAVUZ ABÇAYA BAŞARILAR DİLER, EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ara

Öğretmenlerimiz, veli ile öğretmen arasındaki iletişimi arttırma, veliye ve öğrenciye olumlu katkılar sağlama, veliye öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi sunma, öğrencinin akademik başarısını arttırmak amacıyla veli ziyaretlerine devam ediyor.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA AFİŞ YARIŞMASI YAPILMIŞ BİRİNCİ OLAN ETKİNLİK PAYLAŞILMIŞTIR. 'Fuzuli dehrada meyli-fena etme.' afişi birinci olmuştur.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Ara

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ HER SEYİ BORCLU OLDUGUMUZ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK VE DUA ETMEK İÇİN FATSA İLÇEMİZDEKİ ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER