ORDU / FATSA - İslamdağ İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İLÇEMİZ ÖĞRETMENLERİNDEN SİBEL DALCI GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI İLE ALAKALI BİLGİ VERMİŞ.İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖGRETMEN VE İDARECİLERİ İLGİYLE DİNLEMİŞTİR. SAYIN SİBEL DALCI'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Hattat  ARİF YÜCEL,

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakultesinde İslam Tarihi ve Sanatları Bölümünde öğretim görevlisi olan hocamız klasik sanatlardan Hüsni Hat hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek üzere bizlerle beraber oldu.

Deprem sonrası kısa bir süreliğine ilçemize misafir olan hocamız bizleri kırmayarak İslamdağ İHO ve Ortaokulunda bizleri onurlandırdı.Kendsine okul olarak şükranlarımızı sunuyoruz.Rabbim kendilerine ve ailesine yeni acılar yaşatmasın.

Bir araya gelmemize vesile olan kendisi ile aynı fakültede görev yapan Cemal Ergün hocamıza da teşekkür ederiz.

Mrt

İSLAMDAĞ İLKOKULU VELİLERİ OKULUMUZDA AÇILAN SAYIN EMİNE ERDOĞAN'IN ÖNCÜLÜK ETTİĞİ 'AİLE EĞİTİMİ' PROJESİNE YOGUN İLGİ GÖSTERDİ.VELİLERİMİZE EĞİTİM VEREN SINIF ÖĞRETMENİ SİBEL DALCI PROJEYE OLAN İLGİNİN KENDİSİNİ ÇOK MUTLU ETTİĞİNİ BELİRTTİ.KATILIM SAĞLAYAN BÜTÜN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDEREK DİYEREK MUTLULUĞUNU DİLE GETİRDİ.

Şbt

OKULUMUZDA GÜVENLİ İNTERNET SEMİNERİ ARAPÇA ÖĞRETMENİMİZ VESİLE BALCI TARAFINDAN DÜZENLENMİŞ OLUP SANAL ALEMDEKİ TEHLİKELERE DİKKAT ÇEKİLMEKİSTENMİŞTİR.

Şbt

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ GELENEKSEL OYUNLARA MERAK SALDI.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenimizin  etkin katılımıyla  uygulanmıştır.

Şbt

TÜM KADEMELERİMİZDE SEVİYE TESPİT SINAVI YAPILMIŞ OLUP SONUÇLAR DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

Şbt

KTS ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAFTANIN AYET VE HADİSİNİ PANOLARA ASTIK.

May

Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edilmiş olup eksik yönler incelenmiştir.

May

Konu temelli öğretim yöntem ve teknikleri müzakereleri sunumu yapılmıştır.

May

JANDARMA KARAKOL KONUMTANIMIZ MESLEKİ REHBERLİK KAPSAMINDA  MESLEGİMDE BİR GÜN PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİLER.

May

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU TÜM SINIF KADEMELERİNDE FARKLI KONULARDA MÜNAZARA ETKİNLİĞİ YAPMIŞ BÜTÜN ÖGRENCİLER SÜRECE DAHİL EDİLMİŞ OLUP TARTIŞARAK ÖĞRENMEYE GERCEKLEŞMİŞTİR.

May

İSLAMDAĞ İMAM HATİP ORTAOKULU BAHÇESİNDE OTURMA ALANLARI OLUŞTURULARAK KİTAP OKUMA ETKİNLĞİ DÜZENLENMİŞRTİR.

Mrt

İslamdağ İmam Hatip Ortaokulu, Kurtuluş savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitleri ile ilgili anma programları düzenlemiştir